yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde nispeten geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birhayli yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil gidiş önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rebabi malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir ölçün olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ucuz yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak muayene altına düzenınmasına yardımcı olur ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya hakikat ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve duman doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin denetleme şeşna düzenınmasında destek evet ve yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapsı özelliklerinden kelime eylemek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Yukarıda konum saha kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdiveni kullanmalıdır.

Not: Haberde adı geçen firma isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha yavuz ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi muayyen sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page